Перше вересня - День Знань

Продзвеніла веселкова карусель теплого літа, прийшов час збирати багатий урожай. І знову 1 вересня зібрало нас на шкільному подвір'ї у рідному колі. Ошатно одягнені діти крокують до школи. Поважно йдуть батьки, ведучи за ручку трішки розгублених малят. Всі шляхи сьогодні ведуть до школи. Перше вересня.

Дружна шкільна родина учнів, вчителів та батьків ЗЗСО І - ІІ ступенів № 21 зібралася на шкільному майданчику, щоб привітати першокласників. Лунає весела музика, і ось дев'ятикласники ведуть на майданчик самих маленьких учнів, які сьогодні поповнюють нашу шкільну родину.

Всіх присутніх на святі привітала директорка Філенко Л.Л. Вона поздоровила з 30 - річчям Незалежності України і початком нового навчального року.Учні, які на відмінно вчилися у минулому навчальному році, отримали Похвальні листи, грамоти, дипломи, медалі.

Першокласники швидко опанували себе на святі і виступили з привітальним словом.

Право надати перший дзвоник отримали учениця 1 класу Пилипенко Варвара та дев'ятикласник Волков Артем. Цей дзвоник сповістив, що новий 2021 -2022 навчальний рік розпочався!

Успіхів, здоров'я, миру усій шкільній родині: учням, вчителям та працівникам школи.

/Files/images/ВЕРЕСЕНЬ.jpg

/Files/images/Вересень1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.