День боротьби з торгівлею лдьми

18 жовтня - День боротьби з торгівлею людьми

Сьогодні європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 рокуЄвропейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феноменуторгівлі людьми, – особливо жінками тадітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

Україна,оголосивши курс на євроінтеграцію, приєдналася до основних міжнародних нормативно-правових актів у сфері протидії торгівлі людьми та прийняла національне законодавство.

Торгівля людьми – це здійснення незаконної угоди, об'єктом якої є людина, та відповідно доКримінального кодексу Українивизнається тяжким злочином, який передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Тому покарання злочинців, які здійснюють торгівлю людьми, є ще одним важливим завданням держави

18 жовтня 2018 року в ЗЗСО № 21 практичний психолог Парімонова Тетяна Григорівна провела заняття з елементами тренінгу "Торгівля людьми як небезпека життя", в якому взяли участь 16 учнів 8 класу.

8клас

торгівля


Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.