Братаймося для миру

Конкурс малюнків на асфальті "Братаймося для миру"

У вересні весь світ відзначає Міжнародний день миру. Міжнародний день Миру, встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 30 листопада 1982 року відзначається в 3-й вівторок вересня.

А ось вже вкотре на чудовій українській землі широко відзначається День Миру, встановлений Указом Президента від 5 лютого 2002 року. Цього року в нашому закладі це свято відзначили 21 вересня 2018 р., коли природа ще сповнена життєдайних сил і неповторних барв, а врожай, вирощений руками невтомних трудівників, зібраний у засіки.

За сценарієм у проведенні свята брали участь здобувачі освіти від першого до дев'ятого класу. Всі класи у цей день рясніли вишиванками, кольоровими віночками і стрічками, обовязковим атрибутом свята був паперовий голуб миру. По класах проводились виховні години, виставки дитячого малюнка, майстер-класи, малюнки на асфальті. Закінчилось свято урочистою лінійкою, де учні говорили про мир, дружбу, патріотизм українців, героїзм. Педагоги закликали своїх вихованців цінувати мир і цілісність нашої рідної землі. Після лінійки всі діти, вчителів, батьки вийшли на шкільний майданчик, щоб взяти участь у конкурсі малюнків на асфальті під гаслом "Братаймося для миру!" Завершальним став флеш-моб у формі голуба миру на шкільному подвір'ї.

день мирудень миру 2018

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.